Ale wiedz że takie stwierdzenie jest dalekie od prawdy

Kiedy ktoś chce udowodnić że zna wielki świat,

Zwraca uwagę, że istnieje ogromna różnica między słowami Smakosz a Smakosz chociaż nosiciel pierwszej etykiety ma pejoratywne podejście do żarłoku, drugi wspomniany jest, jak mówi, prawdziwym koneserem żywności.

Kiedy ktoś chce udowodnić że zna wielki świat,

Jak kiełbaski za trzydzieści koron do mięsa słowniki obcych słów-zarówno papierowych, jak i wirtualnych-mówią wyraźnie: Smakosz jest smakoszem i fanem subtelności w sztuce. Smakosz to koneser, który potrafi degustować, oceniać i analizować potrawy i wina, Smakosz. Oba pojęcia wydają się być blisko siebie, a ich przewoźnicy zdecydowanie nie usiedliby przy tym samym wspólnym stole. Ale prawda jest taka, że nie są dokładnie takie same … Mówiąc najprościej, można powiedzieć, że Smakosz jest tak szlachetnym smakoszem, który zawsze stawia jakość żywności i jej składników powyżej ilości.

Będzie szukał i analizował jego skład i kubki smakowe, aby zbadać najbardziej subtelne niuanse potrawy, a Smakosz będzie po prostu świetnie się odżywiał i po prostu potrzebuje konsumpcji, aby zapewnić mu przyjemność ciała i ducha i nie zagłębiać się w nią w poszukiwaniu idealnego jedzenia ale jak wygląda idealne doświadczenie dla smakoszy a może nawet dla smakoszy co za człowiek, ma inne zdanie. O to chodzi z jedzeniem-nie ma jednoznacznej odpowiedzi na te pytania. Smaki są tak indywidualne zwróciłem się do moich przyjaciół z prostym pytaniem: Czy pamiętasz swoje najlepsze doświadczenie dla smakoszy Odpowiedzi zaskoczyły mnie swoją różnorodnością.

Svetlana wspominała pierwszą rzeczą o której myślałem,

Był stek z kości T z samego Crowsnest pubu w Cork w Irlandii niesamowita wołowina, świeżo upieczona, soczysta, aromatyczna i duszone warzywa popijane dobrym piwem od tego czasu nie jadłem tak dobrego kawałka mięsa natychmiast wyjaśnił Mój przyjaciel Lukash najpierw są pierogi mojej babci, a następnie włochate pierogi mojej matki z marynowaną wieprzowiną.

Svetlana wspominała pierwszą rzeczą o której myślałem,

Z zagranicy, a następnie kasza jęczmienna z miodem i śmietaną z Mołdawii mam niezapomniane wrażenia na 6 + 3/4 zjedzonej pizzy z Pizza Hut w Stratford, ale było to bardziej zbiorowe doświadczenie obżarstwa wspominała dana to było w Petersburgu, danie nazywało się kurczakiem po kijowsku i było to wspaniałe połączenie smażonych udek z kurczaka z masłem i koperkiem owiniętych w taką torbę, w której zapach koperku i masła idealnie się łączył. Od tego czasu nie pamiętam, żeby jakikolwiek posiłek tak mnie zachwycił odpowiedział szybko przyjaciel z Londynu Mark nie ma lepszego doświadczenia dla smakoszy niż ananasowy cheeseburger z Fat Pete w Blackheath o drugiej nad ranem.

Szczerze mówiąc, sam na sam z nim poważnie się kłóciłbym na szlaku smakoszy zaryzykowałem rozszerzenie pytania: jak myślisz, jak wygląda idealny szlak dla smakoszy Prowadzi przez Zielony Gaj, jak w bajce darjbuyan i Pandrol, tylko zamiast parówek na drzewach wiszą ciasta, toffi i kawałki dojrzałego koziego lub krowiego sera”-marzyła Martina, która uważa, że jest to wykwintna sałatka z suszonymi śliwkami owinięta bekonem, kozim serem, orzechami włoskimi i grzankami.

Dana dodała mój ślad smakosza Więc nie powinno zabraknąć galaretki, średnio smażonego steku, kamienia nazębnego, worka dżemu wypełnionego masłem, lodów waniliowych, a to może być dla mnie wystarczające, jeśli dodam kieliszek wina musującego z truskawkami Życzenia wszystkich kobiet i dziewcząt zostały pięknie sformułowane przez mojego przyjaciela Sharkę:” idealny szlak dla smakoszy zapewnia, że kilodżule zawarte w każdym siedlisku zostaną spalone, zanim te z następnego siedliska zostaną zabrane.

Leave a Comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *